Apple готує три різні моделі iPhone 8 - ЗМІ

Apple готує три різні моделі iPhone 8 - ЗМІ

Укрінформ
На просторах Weibo, китайського аналога Twitter, з’явилися нові подробиці про наступне покоління смартфонів Apple.

Про це пише портал finance.ua.

За даними джерела, iPhone 8 і iPhone 8 Plus отримають спеціальну китайську версію, в якій буде передбачена підтримка роботи з двома SIM-картами.

Відзначимо, що дана інформація підтверджується жовтневими повідомленнями про подані компанією Apple два китайські патенти, пов’язані з технологією dual SIM.

Нагадаємо, в 2017 році очікується великий редизайн, оскільки Apple святкуватиме 10 років з виходу першого iPhone. Як одне з майбутніх нововведень найчастіше згадують OLED-дисплей.

Повідомляється, що iPhone 8 отримає сенсорний екран у всю передню панель, апаратна кнопка Home перетвориться на віртуальну, фактично, її функції, включаючи розпізнавання відбитків пальців Touch ID, буде виконувати ділянка екрану.

Повідомляють також про просунуті біометричні можливості, покращений механізмі тактильної віддачі Taptic engine і бездротову зарядку.

Проте, минулого тижня в мережі з’явилася інформація про незначні зміни в наступних iPhone. За повідомленнями джерел з тайваньських компаній-постачальників, новими смартфонами Apple виявляться не iPhone 8 і iPhone 8 Plus, а iPhone 7s і iPhone 7s Plus. При цьому вони стануть оновленими версіями поточного покоління, iPhone 7 і iPhone 7 Plus, без значних змін дизайну.

Головним нововведенням стане процесор A11, а ось чутки про скляний корпус і бездротову зарядку не виправдаються. Крім того, повідомляється про появу додаткової кольорової опції – червоної.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-