Італійці розробили плавучий екодім у формі НЛО

Італійці розробили плавучий екодім у формі НЛО

Фото
Укрінформ
Італійською компанією Jet Capsule був запропонований проект незвичайного плаваючого будинку під назвою UFO 2.0.

Про це повідомляє Tehnot

"Конструкція передбачає наявність трьох ярусів. На верхньому розташуються місце штурмана, робочий стіл і ін., Там же пропонується встановити гідромасажну ванну. Основний ярус передбачає наявність кухні великої ванної кімнати. Зовнішня площа "тарілки" буде зайнята різними зонами відпочинку, лежаками і так далі. Нарешті, нижній ярус планується зробити підводним. Там розташується спальня, через вікна якої господарі і гості житла зможуть милуватися морськими мешканцями.

Як зазначається, енергію такий "будинок" буде отримувати від сонячних батарей, вітрогенераторів і гідротурбін, що дозволить досягати швидкості до 9 вузлів (близько 16 км/год). Діаметр "тарілки" становитиме 20 метрів, матеріал – вуглецеве волокно і скловолокно.

Ім’я водного житла розшифровується як Unidentified Floating Object (непізнаний плаваючий об’єкт) — за аналогією з Unidentified Flying Object (НЛО), а сам апарат дійсно нагадує класичну "літаючу тарілку".

Кошти на проект будуть збиратися на майданчику Kickstarter. Про ціну поки не повідомляється, але відомо, що початок постачань стартує в 2018 році.

Фото: tehnot

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-