Укрзалізниця запускає мобільний додаток для купівлі квитків

Укрзалізниця запускає мобільний додаток для купівлі квитків

Відео
Укрінформ
Укрзалізниця запускає універсальний мобільний додаток для користувачів смартфонів для купівлі залізничних квитків.

Про це генеральний директор Укрзалізниці Войцех Балчун повідомив у Фейсбуці

"Стартуємо сьогодні. Близько 14-ї. З невеликою, але корисною опцією, що стане у пригоді користувачам смартфонів, котрі планують поїздки потягами Укрзалізниці. Запускаємо мобільну версію нашого сайту з продажу квитків booking.uz.gov.ua та рухаємося до мобільного додатку. Це універсальна мобільна версія сайту для смартфонів під будь-яку операційну систему. Тепер, маючи смартфон, буде зручніше замовити квиток і оплатити його банківською картою", - пише він.

Балчун висловив сподівання, що запуск мобільної платформи стане ще одним стимулом для користувачів звернутись до сайту УЗ, позбутися черг і зменшити навантаження на каси. "А головне – зекономити кошти і час, котрий, як відомо, також гроші:)", - підкреслив він.

Як зазначається у публікації, на сьогодні вже більше третини квитків УЗ продається через Інтернет, і найбільша частка з них припадає на офіційний сайт Укрзалізниці.

"До речі, найнижча ціна на квитки саме від УЗ: без посередників і переплати - у наших касах або на сайті", - вказав гендиректор Укрзалізниці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-