Vodafone став

Vodafone став "ловити" ще на чотирьох станціях київського метро

Укрінформ
З 1 листопада абоненти Vodafone можуть користуватися інтернетом ще на чотирьох станціях київського метро. На "зеленій" гілці мобільний інтернет доступний на станціях "Кловська" і "Печерська", на "синій" – "Контрактова площа" і "Поштова площа".

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі мобільного оператора.

"Зв'язок Vodafone став доступним на 20 станціях київської підземки. З 1 листопада абоненти Vodafone можуть користуватися інтернетом ще на чотирьох станціях київського метро", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пасажири на цих станціях, а також в перегонах між ними можуть в повному обсязі користуватися передачею даних і голосовим зв'язком.

Загалом, на сьогодні на "червоній" гілці метрополітену послуги голосового зв'язку та передачі даних доступні на станціях і в тунелях від ст. "Нивки" до ст. "Дніпро", на "синій" гілці – на ст. "Палац Україна", "Олімпійська", "Контрактова площа" і "Поштова площа", на "зеленій" гілці – на ст. "Кловська", "Печерська" і в перегонах між станціями "Палац спорту" – "Золоті ворота" – "Львівська брама", а також на станціях пересадки "Майдан Незалежності", "Золоті ворота", "пл. Льва Толстого", "Палац спорту".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-