Airshow China-2016: Україна привезла свої авіарозробки

Airshow China-2016: Україна привезла свої авіарозробки

Фото
Укрінформ
Більше 700 виробників авіаційної і космічної техніки, половина з яких представлена 20 країнами, приймають участь у Китайській міжнародній виставці "Airshow China-2016", яка 1 листопада відкрилася в південному місті Чжухай.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У цьому році Україна представлена традиційними учасниками престижного авіасалону: ДК "Укроборонпром" і "Укрспецекспорт", ДП "Антонов", ВАТ "Мотор Січ", ДП "Івченко-Прогрес", ПАТ "ФЕД", ДП "Завод Арсенал".

Микола Лихоліт, директор - головний конструктор КП "СПБ "Арсенал" (у центрі)

посол України в КНР Олег Дьомін і президент ДП "Антонов" Олександр Коцюба

гендиректор "ФЕД" Віктор Попов і посол України в КНР Олег Дьомін

президент АТ "МОТОР СІЧ", генеральний конструктор В'ячеслав Богуслаєв, посол України в КНР Олег Дьомін, голова правління компанії Skyrizon, партнера "МОТОР СІЧ" у Китаї Ван Цзін (Wang Jing) (у центрі)

Китайські павільйони і стенди присвячені основним видам повітряної і наземної техніки, що знаходиться на озброєнні Народно-Визвольної армії Китаю. Це бойові літаки, дрони, системи ППО, ЗРК, крилаті ракети, БМП, танки і т. п., а також космічна техніка.

Країна-господар приготувала кілька новинок авіапрому, головними з яких стали новітні винищувачів J-20 і ударні вертольоти Z-10K.

На шоу демонстраційні польоти проводять китайська пілотажна група "Ба І", російські "Стрижі" і "Російські витязі", британські "Червоні стріли" і літаки пакистанських ВПС.

"Airshow China" - єдина в КНР міжнародна авіакосмічна виставка, що проводиться під егідою уряду КНР. Вона проходить раз на 2 роки, починаючи з 1996.

Авіавиставка триватиме до 6 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-