Муженко: Армія випробовує новітні зразки засобів ПВО

Муженко: Армія випробовує новітні зразки засобів ПВО

Укрінформ
Начальник генерального штабу Віктор Муженко заявив, що армія проводить випробування можливостей новітніх вітчизняних розробок засобів протиповітряної оборони.

Про це він сказав під час інструкторсько-методичного заняття з дослідницькою групою, яке проходило на одному із загальновійськових полігонів, повідомляє прес-служба Генштабу у Фейсбуці.

"Ми проводимо випробування можливостей новітніх вітчизняних розробок засобів протиповітряної оборони. Маємо достойні результати. Це покращить як ефективність застосування систем радіотехнічних військ, авіації, так і протиповітряної оборони. Повітряні Сили крок за кроком набувають нових спроможностей", - заявив Муженко.

На інструкторсько-методичному занятті було опрацьовано застосування новітніх технологій для виконання тривіальних завдань протиповітряної оборони.

Головним завданням для зенітних ракетних військ була побудова ешелонованої системи зенітного ракетного прикриття в умовах болотисто-лісистої місцевості з великими кутами закриття. Тому в побудову оборони входили не тільки зенітні ракетні дивізіони, а й підрозділи протиповітряної оборони Сухопутних військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-