Одеська зенітна ракетна бригада отримала модернізований ЗРК

Одеська зенітна ракетна бригада отримала модернізований ЗРК

Фото
Укрінформ
Особовий склад Одеської зенітної ракетної бригади повітряного командування "Південь" отримав на озброєння військової частини модернізований зенітний ракетний комплекс С-300ПС.

Про це інформує прес-служба Міноборони.

"Як відомо, рішенням Президента України у Збройних Силах України поточний рік визначений роком Повітряних Сил. Як висновок, в сенсі підвищення обороноздатності держави для нашого виду військ він характеризується надходженням на наші потреби багатьох важливих зразків озброєння та військової техніки. Яскравим прикладом цьому є й сьогоднішня подія, коли завдяки зусиллям працівників підприємства вітчизняної промисловості ви отримали модернізований комплекс С-300ПС. Його ремонт здійснювався на сучасній ремонтній базі з використанням новітніх інженерних рішень, що в подальшому значно підвищує надійність і ефективність його застосування та дає змогу продовжити термін експлуатації комплексу ще на сім років", - наголосив командувач Повітряних Сил генерал-полковник Сергій Дроздов, звертаючись до підлеглих.

Фото: mil.gov.ua

Серійний ремонт ЗРК С-300ПС на ДП "Укроборонсервіс" тривав впродовж півроку. Окрім безпосереднього проведення ремонтних робіт шляхом заміни важливих вузлів і приладів вітчизняного виробництва було здійснено модернізацію комплексу. Це дало можливість в подальшому технічно уникнути залежності від РФ та продовжити ресурс експлуатації цієї техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-