Apple випустила нову iOS 10

Apple випустила нову iOS 10

Укрінформ
Компанія Apple офіційно випустила нову операційну систему для мобільних пристроїв - iOS 10, яка доступна для всіх моделей айфонів, починаючи з iPhone 5, а також для айпадів, починаючи з iPad mini 2.

Нова система доступна у формі безкоштовного оновлення, а також може бути завантажена через iTunes, повідомляє 4pda.

Зміни в системі торкнулися екрану блокування, голосового помічника Siri, клавіатури, фотогалереї, особистих повідомлень.

Зокрема, програма Siri стала відкритою для сторонніх додатків, оновлена фотогалерея тепер розпізнає обличчя та об'єкти, а клавіатура може підказати відповідь у відповідності із заданим питанням.

Екран тепер буде автоматично показувати попередження про дзвінки та інших подіях при найменшому переміщенні айфона, а за допомогою технології 3D Touch можна буде відразу відповісти на повідомлення.

У сервісі особистих повідомлень з'являється безліч нових ефектів і стікерів. Крім того, у користувачів тепер є можливість написати повідомлення від руки прямо на тачскрін, і воно з'явиться у вигляді рукописного тексту.

Паралельно Apple випустила нову версію програмної платформи watchOS 3 для годинників Apple Watch.

Нововведенням цієї системи стала функція Scribble, вміє динамічно розпізнавати літери, які користувач малює на екрані Apple Watch, і переводити їх у текстові повідомлення.

Як раніше повідомляло агентство, 7 вересня Apple представила нові iPhone 7 та iPhone 7 Plus.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-