Поліція закликала заборонити ловлю покемонів в аеропортах Німеччини

Поліція закликала заборонити ловлю покемонів в аеропортах Німеччини

Укрінформ
Поліція і асоціація операторів аеропортів Німеччини закликали ввести заборону на ловлю покемонів на території аеропортів країни.

Про це повідомляє ВВС.

"Як передбачається, гравці повинні будуть припинити вилов відразу після того, як пройдуть огляд на вході в аеропорт. Експерти вважають, що гра в популярну мобільну гру Pokemon Go в аеропортах пов'язана з ризиком, тому пасажирів можуть зобов'язати видалити персонажів гри, яких можна зловити на території аеропорту", - йдеться в повідомленні.

Тих гравців, які будуть уникати перевірок або користуватися запасними виходами, можуть чекати штрафи та інші жорсткі заходи.

Нагадаємо: в понеділок поліція німецького міста Оснабрюк повідомила про порятунок чоловіка, який, як вважають, хотів зловити покемона на залізничних коліях. У поліції зазначили, що 22-річний чоловік сказав їм, що його мобільний телефон вивів його на цю ділянку в неділю вранці.

За даними місцевих ЗМІ, через ловця покемонів було затримано кілька поїздів. Заборона на ловлю покемонів була також введена з міркувань безпеки у деяких банках Дюссельдорфа.

Гра Pokemon Go офіційно з'явилася в Німеччині в липны. До цього вона вже встигла завоювати величезну популярність у всьому світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-