Apple готова виплатити до 200 тис. доларів винагороди

Apple готова виплатити до 200 тис. доларів винагороди

Укрінформ
Apple Inc повідомила, що планує видавати винагороду до $200.000 експертам, які знайдуть серйозні недоліки в системах захисту її пристроїв.

Про це повідомляє Reuters.

"Спочатку в комісію входитимуть близько двадцяти дослідників, яких Apple попросить допомогти у виявленні вразливих місць у п'яти категоріях", - йдеться в повідомленні.

Дослідники були обрані з групи експертів, які раніше брали участь в оцінці гаджетів компанії, але при цьому не отримували винагороду.

Найприбутковіша категорія, що передбачає винагороду до $200 тисяч - виявлення недоліків у механізмі безпечного завантаження Secure Boot.

Варто зазначити, аналогічні програми заохочення за виявлення недоліків зараз проводять десятки компаній, включаючи AT&T Inc, Facebook Inc, Google, Microsoft Corp, Tesla Motors Inc і Yahoo Inc.

Таким чином, найбільшими виплатами за час дії програми Microsoft стали дві винагороди по $100.000, і Facebook у березні виплатила $10.000 десятирічному хлопчикові з Фінляндії, який знайшов спосіб видаляти коментарі користувачів з аккаунтів Instagram.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-