Новий Ан-178 прибув на авіасалон у Фарнборо

Новий Ан-178 прибув на авіасалон у Фарнборо

Укрінформ
Новий літак виробництва "Антонов" Ан-178, який на сьогодні існує поки що в єдиному екземплярі, наразі знаходиться у Британії на виставці авіасалону Фарнборо для демонстрації потужностей і отримання сертифікації.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу розповів представник прес-служби ДП "Антонов".

"Український Ан-178 знаходиться в Британії, де проходитиме кваліфікаційні польоти. 11,12,13 і 16 липня буде виконуватись програма демонстраційних польотів. З року в рік компанії представляють модернізовані літаки. Ан-178 - абсолютно новий літак, що рідкість на авіасалоні", - зазначили у прес-службі.

Український літак знаходиться поблизу Лондона, де в найближчі дні будуть представлені його якісні характеристики для отримання сертифікату.

Як повідомлялося, Ан-178 — український близькомагістральний військово-транспортний турбореактивний літак, розроблений ДП «Антонов» на базі пасажирського Ан-158 (Ан-148-200). Перший політ здійснив 7 травня 2015 року. Це середній транспортний літак вантажопідйомністю 15-18 тонн.

Міжнародний авіакосмічний салон у Фарнборо (англ. Farnborough International Airshow, FIA) є однією з найбільших у світі виставок авіації і авіаційного устаткування. Авіашоу проводиться один раз в два роки на території виставкового комплексу аеропорту Фарнборо в передмісті Лондона (територія графства Гемпшир). На виставці демонструються літальні апарати всіх типів і призначень, і ті, що представляють історичну цінність, і космічні апарати і супутники, а також авіаційні і космічні двигуни і інша техніка (авіоника і наземне устаткування, устаткування для аеропортів, радари і системи спостереження), компоненти і матеріали для авіакосмічної галузі. Крім того, в профіль виставки входить демонстрація розробки, виробництва і обслуговування авіаційної техніки, а також проектів в області космічних досліджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-