Американка відсудила у Microsoft $10 тис. за автооновлення Windows

Американка відсудила у Microsoft $10 тис. за автооновлення Windows

Укрінформ
Американка домоглася компенсації за позовом про автооновлення Windows 10.

Жінка отримає десять тисяч доларів, повідомляє ВВС.

"Компанія Microsoft погодилася виплатити 10 тисяч доларів компенсації мешканці Каліфорнії, яка стверджувала, що автоматичне завантаження операційної системи Windows 10 вивело з ладу її комп'ютер", - йдеться в повідомленні.

За словами Тері Голдстейн, її машина спробувала автоматично оновитися з сьомої версії операційної системи до десятої, не питаючи її згоди. Після цього швидкість роботи комп'ютера впала до мінімуму, і жінка більше не змогла його використовувати в робочих цілях.

У Microsoft своєї провини не визнали, зазначивши, що відмовилися від судових розглядів тільки щоб заощадити на судових витратах.

Наразі Microsoft, чиї операційні системи, за різними даними, встановлені на понад 80% персональних комп'ютерах і робочих станціях в усьому світі, активно просуває Windows 10 як новітню операційну систему. Власникам операційних систем Windows 7 та Windows 8 пропонується безкоштовно оновитися до нового рівня.

Проте багато клієнтів компанії воліють не "оновлюватися": хтось із-за того, що працює на старому комп'ютері, хтось із-за боязні несумісності нового програмного забезпечення зі старими програмами, хтось із-за незгоди з політикою збирання особистих даних Microsoft.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-