Sony запатентувала контактні лінзи з вбудованою камерою

Sony запатентувала контактні лінзи з вбудованою камерою

Укрінформ
Компанія Sony отримала патент на контактні лінзи, які здатні записувати, зберігати і відтворювати зображення від першої особи.

Про це повідомляється на сайті FreePatentsOnline.

В документі описується контактна лінза, оснащена керуючим модулем, модулем бездротового зв'язку, акселерометром, гіроскопом, інфрачервоним датчиком, вбудованою пам'яттю, а також оптичним модулем для запису зображення. При цьому в патенті наголошується, що антена може використовуватися як для прийому-передачі інформації, так і для бездротової передачі харчування на лінзу.

Відповідно до опису, керуючий модуль камери призначений для фокусування та приближення зображення, а для включення запису або відтворення користувачеві достатньо особливим чином моргнути (система не буде реагувати на звичайні руху повік). Записані відео пропонується зберігати на вбудованому носії, а при необхідності їх можна буде передати на мобільний пристрій або ПК за допомогою бездротового зв'язку. Запустивши відтворення, користувач фактично зможе заново пережити записаний момент, просто закривши очі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-