Хакери ІДІЛ виклали у Мережу «чорний список» нью-йоркців

Хакери ІДІЛ виклали у Мережу «чорний список» нью-йоркців

Укрінформ
Група наближених до ІДІЛ хакерів опублікувала у Мережі список із тисяч мешканців Нью-Йорку і закликала прибічників терористів атакувати їх.

Про це із посиланням на поінформоване джерело пише Reuters.

«Список включає імена, домашні та електронні адреси, втім деяка інформація – застаріла», - повідомив співрозмовник Reuters.

Американські правоохоронці виходять на зв'язок із особам, вказаними у списку, втім джерело запевняє, що «вони не вірять у наявність реальної загрози для цих людей».

Агентство нагадує, що минулого року пов’язана із ІДІЛ група опублікувала перелік імен, адрес та фото нібито сотні американських військовослужбовців та закликала послідовників джихадистів до їх вбивства. «З 2013-ого року влада США арештувала більше 70 осіб за спробу підтримки ІДІЛ», - наголошує Reuters.

Як повідомляв Укрінформ, американське керівництво прийняло рішення про застосування арсеналу Військового Кіберкомандування США проти терористичного угруповання "Ісламська держава". Зокрема, Барак Обама обговорив це питання в контексті загального протистояння ІДІЛ під час конференції у Ганновері,

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-