Microsoft зменшить обсяг безкоштовного сховища OneDrive

Microsoft зменшить обсяг безкоштовного сховища OneDrive

Укрінформ
У компнаніі Microsoft повідомили точну дату зниження обсягу дискового простору OneDrive для безкоштовних акаунтів з 15 GB до 5 GB - 27 липня 2016 року. Всім користувачам безкоштовних акаунтів розіслано попередження про майбутні зміни.

Про повідомляє Microsoft.

Якщо користувачі зараз зберігають більше 5 Гб, то після 27 липня їх файли стануть доступними тільки для читання, на їх перегляд і скачування буде дано 9 місяців. Після закінчення цього терміну обліковий запис буде заблоковано і для доступу до своїх файлів користувачам потрібно буде виконати певні дії. Через рік, за відсутності активності в акаунті, файли будуть видалені.

У грудні було сказано, що користувачі збережуть безкоштовні 15 Гб, якщо подадуть заявку до 31 січня. Якщо цього зроблено не було, то через три місяці обсяг автоматично буде зменшений до 5 Гб.

Таким чином, ті, хто подали заявку отримують лист з повідомленням, що у них залишиться 15 Гб, і вибаченнями за незручності. Користувачі, які не подавали заявки, і зараз зберігають менше 5 Гб, отримують нагадування про швидке зменшення обсягу дискового простору, а також пропозицію безкоштовної річної передплати на Office 365 Personal, яка зазвичай коштує $ 69,99 на рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-