Lytro представила першу в світі 755-мегапіксельну камеру

Lytro представила першу в світі 755-мегапіксельну камеру

Відео
Укрінформ
Компанія Lytro анонсувала вихід нової професійної кінокамери Lytro Cinema, призначеної для роботи з візуальними спецефектами.

Про це повідомляє Slavpeople.

Технологія захоплення світлового поля забезпечує вражаючу передачу 3D-зображення навколишнього середовища (755 мегапікселів RAW на швидкості 300 кадрів в секунду), що дозволяє відмовитися від використання звичного зеленого екрану.

Оператор може зазначити всі об'єкти і деталі, які хотів би зберегти у відзнятій сцені, що істотно спрощує створення і додавання візуальних ефектів у кінострічку.

Також Lytro Cinema надає кінематографістам додаткові можливості для обробки відзнятих матеріалів: як і в оригінальній камері Lytro, апарат дозволяє змінювати точку фокусування, а також регулювати ГРИП, динамічний діапазон (16 кроків) і витримку. Завдяки чому, в разі виявлення помилок після зйомки, перезнімати сцену заново не буде потрібно.

Крім того, фірмове ПО дозволить адаптувати відеоматеріал під потрібну частоту зміни кадрів і формат відео, наприклад, для IMAX і телебачення.

Незабаром новинка стане доступна для оренди, яка обійдеться в $125 тисяч. Про можливість купівлі камери відомості на сайті компанії відсутні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-