Nike представив нову модель кросівок, які шнуруються самостійно

Nike представив нову модель кросівок, які шнуруються самостійно

Відео
Укрінформ
Компанія Nike анонсувала нову модель кросівок, які шнуруються самостійно. Вони остануть першою серійною моделлю взуття з такою функцією.

Про це повідомляє The Wired.

Кросівки під назвою HyperAdapt 1.0 володіють вбудованим керуючим блоком з датчиками і акумулятором. Блок управління відповідає за підсвічування і роботу автоматичної шнурівки, при цьому у користувача є можливість регулювати щільність шнурівки двома кнопками на боці взуття. За словами представників компанії, одного заряду акумулятора вистачає на два тижні автошнурування і підсвічування взуття.

Відзначається, що регулювання поки що доступно лише в ручному режимі, однак, кросівки автоматично визначають, коли їх одягають на ногу. Після того як людина цілком перенесе вагу на підошву, шнурки самостійно затягуються в позицію, яку користувач найчастіше вибирав шляхом ручного регулювання.

Одним з перших випробувачів Nike HyperAdapt 1.0 став футболіст Кріштіану Роналду. Він високо оцінив новинку і назвав Nike "найкращим брендом у світі".

У продаж нові кросівки Nike повинні поступити в цьому році, однак придбати їх зможуть лише користувачі соціальної мережі Nike +. Орієнтовну вартість пари кросівок HyperAdapt 1.0 у компанії не називають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-