У США прискорять завантаження веб-сторінок на 34%

У США прискорять завантаження веб-сторінок на 34%

Укрінформ
У США співробітники Гарвардського і Массачусетського університетів мають намір розробити програму, що дозволяє прискорити швидкість завантаження на 34%.

Про це повідомляється на сайті інституту.

Група американських вчених з університетів Гарварда і Массачусетсу проводить розробку унікального додатку, що дозволяє прискорювати швидкість завантаження сторінок в інтернеті в середньому на 34 відсотки. Новий проект має назву Polaris, над яким дослідники працюють починаючи з 2014 року. Даний додаток допомагає мінімізувати кількість завантажуваних процесів на будь-якій сторінці в інтернеті, адже час завантаження всіх процесів значно збільшується в залежності від складності конструкції сайту.

За словами професора Джеймса Мікенса, що працює в Гарварді, процес завантаження веб-сторінки можна порівнювати з бізнесменом, який постійно мандрує і вимушений заїжджати в численну кількість місць, перш ніж приїхати у потрібне місце. Але при наявності у підприємця необхідного списку місць для відвідування з'являється можливість спланувати список міст для візиту, тим самим, значно прискорити процес.

Проект Polaris працює за допомогою мови програмування javascript, завдяки чому робота додатка можлива з будь-яким браузером. У майбутньому розробники мають намір оптимізувати додаток для всіх браузерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-