Огляд новинок березня (смартфони)

Огляд новинок березня (смартфони)

Укрінформ
Нещодавно в Барселоні пройшла найбільша виставка мобільної індустрії, де були представлені найбільш очікувані новинки року. Деякі смартфони можна буде купити вже в березні: довгоочікуваний Galaxy S7, LG G5. Крім новинок з MWC березень також порадує смартфонами середнього класу: iPhone 5se, LG K10 або Microsoft Lumia 650.

Нещодавно в Барселоні пройшла найбільша виставка мобільної індустрії, де були представлені найбільш очікувані новинки року. Деякі смартфони можна буде купити вже в березні: довгоочікуваний Galaxy S7, LG G5. Крім новинок з MWC березень також порадує смартфонами середнього класу: iPhone 5se, LG K10 або Microsoft Lumia 650.

Про це повідомляється на сайті Mobile World Congress.

ASUS Zenfone Zoom

З назви стає зрозуміло, що камера в новому ASUS Zoom непроста. Так і є: модуль на 13 Мп забезпечений триразовим оптичним зумом (велика рідкість в смартфонах), а також лазерним автофокусом, який спрацьовує за 0,03 с. Фронтальна камера - 5 Мп. Начинка флагманська: процесор Intel Atom, 4 ГБ оперативної пам'яті, до 128 ГБ внутрішньої, а також слот для карт microSD. Ємність акумулятора - 3000 мАг. Смартфон отримав 5,5-дюймовий Full HD-екран. Працює пристрій під управлінням Android 5.0 Lollipop з фірмовою оболонкою ASUS ZenUI. Вибір кольорів невеликий: чорний або білий.

HTC One X9

HTC в своєму новенькому One X9 зробила наголос на дизайн: пристрій дійсно один з найтонших у своєму класі. Основна камера тут - на 13 Мп з оптичною стабілізацією і можливістю знімати в RAW. Готовий знімок можна буде тут же поліпшити за допомогою програмних примочок. HTC BoomSound з технологією Dolby Surround (об'ємний звук) нікуди не поділася. Для 5,5-дюймового Full Hd-смартфона ширина тут дуже скромна (75,9 мм). За швидкодію One X9 відповідає торішній процесор MediaTek Helio X10, який буде працювати на пару з 3ГБ оперативної пам'яті.

Lenovo Vibe X3

Смартфон для справжніх меломанів: тут одразу 3 аудіо-чіпа для класного звучання ваших улюблених треків. 5,5-дюймовий Full HD дисплей з широкими кутами огляду, сканер відбитків пальців, камери на 21 Мп і 8 Мп, і підтримка двох SIM-карт. За потужність буде відповідати чіпсет Snapdragon 808 і 3 ГБ оперативної пам'яті. Такого поєднання вистачить, щоб грати навіть в найбільш вимогливі ігри (Asphalt 8, Dead Trigger 2). Батарея на 3500 мАг з функцією швидкої зарядки - непоганий варіант. Цього точно вистачить на день активного користування.

Micromax Bolt Q333

Бюджетний смартфон від індійської компанії з двома SIM-картами, 4 ГБ вбудованої і 512 МБ оперативної пам'яті. Смартфон комплектується 4,5-дюймовим TN-екраном з роздільною здатністю 854х480 пікселів і має 5 Мп фронтальну камеру з автофокусом. Камера для селфі тут теж є, правда, дозвіл всього 0,3 Мп. Як в старі добрі 2000-ні. Ємність акумулятора - 1700 мАг.

Microsoft Lumia 650

Компанія зробила ставку на розміри пристрою. Його вага - 122 грами, а товщина - всього 6,9 мм. Це найтонший смартфон Lumia. Технічні характеристики смартфона досить середні. Основна камера - 8 Мп, фронтальна - 5 Мп, процесор Quad-Core Cortex-A7 CPU з частотою 1,3 Гц і 1 ГБ оперативної пам'яті. Батарея розрахована на 2000 мАг. Пограти з задоволенням не вийде, але Lumia 650 зроблений не для цього.

Moto X Force

Перший у світі смартфон з 5,4-дюймовим pOLED-екраном, який не б’ється. Крім цього, начинка у флагмані теж топова: процесор Qualcomm Snapdragon і 3 ГБ оперативної пам'яті. Підтримка карт пам'яті нікуди не поділася, а 32 ГБ вбудованої пам'яті - приємний бонус (більшість виробників досі використовують 16 ГБ). Камери тут звичні для Moto: на 21 і 5 Мп відповідно. LTE, NFC, швидка і бездротова зарядка, батарея на 3760 мАч - Moto X Force дійсно хороший. Важить пристрій 169 грами.

Moto X Style

Смартфон отримав дуже серйозне «залізо»: процесор Snapdragon 808, 3 ГБ оперативної пам'яті, від 32 ГБ на вбудованому носії і підтримку карт microSD ємністю до 128 ГБ. Діагональ QHD AMOLED-екрану Moto X Style становить 5,7 дюйма. Батареї ємністю 3000 мАг також вистачає на добу, підтримується функція швидкої зарядки - поповнити заряд за 15 хвилин можна на 10 годин роботи. Камери в новенькому Moto X Style на 21 Мп і 5 Мп відповідно. Також варто зазначити про нанопокриття, яке захищає смартфон від води (гаджет відповідає стандарту IP52: захист від крапель води і пилу).

Moto X Play

Справжній камерофон: роздільна здатність основної камери - 21 Мп, фронтальної - на 5 Мп. Дисплей трохи менший, ніж у Moto X Style - 5,5 дюйми, роздільна здатність - Full HD. А ось ємність батареї серйозна - 3630 мАг, повинно вистачити на дві доби! Moto X Play добре справляється з будь-якими завданнями завдяки процесору Snapdragon 615 і 2 ГБ оперативної пам'яті. До речі, гаджет не боїться води, працює в мережах LTE і підтримує передачу даних по NFC. Колірних рішень два - чорний з чорною кришкою і білий зі сніжно-білою.

Moto G

Стильний смартфон у вологозахищеному корпусі (можна занурювати у воду на півгодини на глибину до одного метра) має 5-дюймовий екран з роздільною здатністю 1280х720 пікселів. В основі Moto G - процесор Qualcomm Snapdragon 410. Moto G третього покоління отримав 1 ГБ оперативної і 8 ГБ внутрішньої пам'яті, а також підтримку карт пам'яті об'ємом до 32 ГБ. Основна камера тут - 13 Мп, а фронтальна - 5 Мп. Пристрій одержав акумулятор ємністю 2470 мАг, і виробник заявляє, що його вистачить на цілий день при середній активності використання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-