Samsung стала четвертим мобільним чіпмейкер

Samsung стала четвертим мобільним чіпмейкер

Укрінформ
Компанія Starategy Analytics представила звіт по ринку мобільних процесорів за 2015 рік, згідно з яким, четверте місце на ньому посіла Samsung.

Про це повідомляє Android Headlines.

Корейська компанія Samsung змогла піднятися на четверте місце у рейтингу, за підсумками року поставивши близько 50 млн фірмових чіпсетів Exynos. Хоча аналітики схильні вважати, що, у першу чергу, це пов'язано не лише зі зростанням популярності платформ Exynos, а й з новою стратегією Samsung, яка збільшила частку своїх смартфонів середнього і початкового рівня, що використовують чіпсети Exynos.

За підсумками 2016 року частка гаджетів Samsung серед всіх випущених компанією смартфонів збільшилася, як мінімум, до 15%. А крім цього корейці почали активніше пропонувати лінійку Exynos іншим виробникам смартфонів, включаючи Meizu. Не можна скидати з рахунків і те, що Samsung займається виробництвом процесорів для тих же Apple і Qualcomm.

Аналітики Strategy Analytics вважають, що Qualcomm зіткнулася з жорсткою конкуренцією з боку Samsung. При цьому вони додають, що в 2015 році ринок мобільних чіпсетів зменшився на 4%, впавши до $ 20,1 млрд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-