Toshiba залишає європейський ринок

Toshiba залишає європейський ринок

Укрінформ
Toshiba вирішила покинути європейський ринок ПК. Компанія продовжить реалізацію своєї продукції в Японії і США, але сконцентрується не на споживчому, а на корпоративному ринку, так як попит на ньому стійкіший.

Про це повідомляє The Register.

Один з найбільших міжнародних концернів, які працюють в області електротехніки - компанія Toshiba припиняє продаж своєї продукції в Європі і буде продавати оргтехніку клієнтам з Японії та інших країн Азії, а також США.

За їхними словами, один з найбільших японських виробників оргтехніки - зосереджується на азіатському ринку. Тепер вся продукція японської компанії буде доступна лише корпоративним клієнтам, у той час як для приватних осіб даний ринок буде закритий.

У Toshiba таке рішення пояснюють тим, що ситуація в бізнес-структурах більш стійка, ніж у приватних осіб, тому продажі техніки для бізнесу є більш вигідними, ніж для приватних покупців.

Слід зазначити, що нещодавно у засобах масової інформації поширювалися чутки з приводу того, що Toshiba збирається взагалі піти з сектора персональних комп'ютерів, але на даний момент виробник лише залишає європейський ринок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-