NASA оприлюднило страшну «музику», почуту астронавтами у 1969 році

NASA оприлюднило страшну «музику», почуту астронавтами у 1969 році

Відео
Укрінформ
NASA оприлюднило записи дивної «музики», яку чули астронавти в 1969 році на зворотному боці Місяця під час сеансу радіозв'язку з Землею.

Про це повідомляє Huffpost Weird News.

Під час обльоту Місяця на борту космічного корабля «Apollo» знаходилося три члени екіпажу: Томас Стаффорд (Thomas Stafford), Джон Янг (John Young) і Юджин Сернан (Eugene Cernan).

Звуки, які тривали приблизно годину, були записані і передані по радіоканалах диспетчерам на Землі з центру управління польотами в Х'юстоні.

Транскрипція розмов членів команди, які одночасно чули одні й ті ж звуки незрозумілого походження, була опублікована в 2008 році, проте оригінальні аудіозаписи досі не були оприлюднені.

"Ви чуєте це? Цей свист?", - запитує Сернан, описуючи цей звук як «космічну музику».

Три члени екіпажу вважають почуті ними звуки настільки дивними, що навіть обговорювалася можливість не доповідати NASA про те, що сталося, аби не скомпрометувати себе і не залишитися «за бортом» під час відбору кандидатів у члени екіпажів майбутніх космічних місій.

Однак, якщо вірити версії NASA, то таємничі «свистячі» звуки мають природне походження і пояснюються перешкодами радіозв'язку через тісне розташування радіопристроїв у місячному і командному модулях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-