Австралійська авіакомпанія запропонує пасажирам безкоштовний інтернет у польоті

Австралійська авіакомпанія запропонує пасажирам безкоштовний інтернет у польоті

Укрінформ
Провідна австралійська авіакомпанія Qantas стане першим авіаперевізником, який запропонує своїм пасажирам безкоштовну послугу підключення до інтернету під час польотів на всій території Австралії.

Про це повідомив виконавчий директор компанії Алан Джойс.

«Ця послуга дасть клієнтам Qantas таку ж швидкість завантаження у повітрі, до якої вони звикли на землі. Йдеться не лише про обмежені можливості – перегляд електронної пошти чи Facebook – доступним буде перегляд, наприклад, футболу у прямому ефірі, улюбленої телепередачі або фільму, відео на YouTube, або покупки в Інтернеті. Це також відкриває великий потенціал для поліпшення набору розваг у польоті, над чим ми постійно працюємо. Ми будемо пропонувати доступ до Wi-Fi безкоштовно, додатково до всіх інших включених послуг, які є у наборі Qantas", - розповів він.

Для надання клієнтам такої послуги Qantas уклала угоду з американською компанією ViaSat, яка буде використовувати у своїй роботі потужності супутникової системи створюваної в Австралії загальнонаціональної мережі широкосмугового інтернету (NBN). Передбачувана швидкість завантаження у повітрі складе 25 мегабіт в секунду.

Працюючі в Австралії провідні світові авіаперевізники, в тому числі Singapore Airlines, Emirates і Ethihad, почали пропонувати своїм клієнтам доступ до інтернету два роки тому, але не над всією територією Зеленого континенту. До того ж безкоштовно цією послугою до сих пір можуть користуватися лише пасажири першого і бізнес-класів, в той час як пасажирам економ-класу доводиться платити 15-17 АUD (близько $10,5-12) за дві години підключення.

Qantas планує почати надавати нову послугу пасажирам внутрішніх австралійських рейсів в першій половині 2017 року, а пасажирам міжнародних рейсів – наприкінці того ж року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-