У Ванкувері облаштували точки оренди гібридних «велосипедів/автомобілів» Veemo.

У Ванкувері облаштували точки оренди гібридних «велосипедів/автомобілів» Veemo.

Фото
Укрінформ
Молодий канадський стартап VeloMetro вирішив скористатися перевагами мобільності та комфорту водіння  веломобілів, обладнавши у Ванкувері точки оренди гібридних «велосипедів/автомобілів» Veemo.

Про це пише Gizmag.

Триколісний Veemo можна використовувати як велосипед, крутячи педалі, або покластися на електромотор, що живиться від блоку літій-іонних батарей. Одного заряду вистачить на 100-кілометрову подорож.

Хоча розігнатися веломобіль зможе лише до 32 км/год. В іншому випадку Veemo доведеться класифікувати як автомобіль. Тоді користувачам сервісу в обов’язковому порядку треба буде мати права.

Монокок та зони деформації створені з композитних матеріалів, кузов – алюмінієвий. Veemo оснащений автоматичною коробкою передач та гідравлічними дисковими гальмами. Для освітлення використовуються виключно світлодіоди. Вага веломобіля без пасажира становить 120 кг.

Щоб зробити новий сервіс якомога зручнішим, VeloMetro розробили мобільний додаток, який покаже клієнтові найближчий до нього вільний веломобіль. Дібравшись до пункту прибуття, під’єднаний до інтернет-мережі планшет покаже користувачеві найближче місце, де можна припаркувати транспортний засіб, щоб ним скористувався наступний клієнт.

Вартість пересування на веломобілі становитиме 20 центів за хвилину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-