Sony презентувала цифрову камеру з найшвидшим автофокусом

Sony презентувала цифрову камеру з найшвидшим автофокусом

Укрінформ
Японська компанія Sony представила свою нову модель цифрової беззеркальної фотокамери зі змінними об'єктивами - Sony α6300, що відрізняється, стверджують в компанії, найшвидшим автофокусом в світі.

Про це повідомляється на сайті Sony.

Ця камера буде володіти новими 24,2 МП сенсором формату APS-C і процесором обробки зображення BIONZ X, що підтримують можливість вести відеозйомку в роздільній здатності 4К.

Нова система автоматичного фокусування, іменована 4D FOCUS, фіксується на об'єкті зйомки не більше ніж за 0,05 секунди, володіючи 425 точками з фазовою системою автофокусу, що є найкращим показником в світі для камер зі змінними об'єктивами. Це дозволяє новинці вести високошвидкісну зйомку з частотою 11 кадрів в секунду, підтримуючи безперервне автофокусування. Під час зйомки камера дозволяє виводити live-view зображення, як на вбудований видошукач, так і на поворотний висококонтрасний XGA ЖК-дисплей з роздільною здатністю 2,4 МП зі швидкістю 8 кадрів в секунду, поєднуючи в собі переваги електронного та оптичного видошукача.

Крім того, Sony α6300 має на своєму міцному корпусі з магнієвого сплаву 9 настроюваних кнопок управління, на кожну з яких можна призначити будь-яку з 64 вбудованих функцій, датчик рівня, пило-та вологостійку конструкцію, а також посилене кріплення об'єктивів і нову кнопку спуску затвора і вибору режимів зйомки.

На додаток до всього, даний апарат оснащується вбудованими бездротовими інтерфейсами Wi-Fi і NFC, що забезпечують можливість бездротової передачі зображень і управління за допомогою фірмової програми PlayMemories Mobile на платформах Android і iOS. Sony α6300, як повідомляється на сайті Sony, буде доступна в Європі в березні цього року за ціною 1250 євро за комплектацію «лише корпус» і 1400 євро в комплекті з об'єктивом SELP1650. Крім того, буде доступний і набір з об'єктивом SEL1670Z за 2250 євро, який можна буде придбати в квітні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-