Nutri Ray 3D визначить число калорій в порції їжі

Nutri Ray 3D визначить число калорій в порції їжі

Укрінформ
Студент Вашингтонського університету Сеп Махсаус представив додаток NutriRay 3D для смартфонів, за допомогою якого можна сканувати вміст тарілки і підрахувати калорійність продуктів.

Про це повідомляється на сайті Вашингтонського університету UW Today.

Кожен, хто дотримувався дієти для набору або скидання ваги, знає, як це набридливо вираховувати чисельність калорій і необхідних нутрієнтів в порції їжі. Так, ця задача не складна тоді, коли ви їсте безперервно одну і ту ж їжу, проте, якщо в раціоні більше трьох найменувань, регулярний підрахунок калорій може стати проблемою.

Для смартфонів вже давно доступно безліч схожих додатків, але все ж, вони не позбавляють від потреби вручну вказувати використовуваний провіант.

Тому Сеп Махсаус, студент Вашингтонського університету представив додаток NutriRay 3D, який вміє розпізнавати більш ніж 9000 видів продуктів, а точність визначення складу їжі коливається від 87,5 до 91%. Крім того, визначається обсяг порції. Втручання користувача в роботу сканера мінімальний. Інколи необхідно вручну уточнити провіант, наприклад, звичайна це Кока-кола або дієтична.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-