Генетики розкрили таємницю

Генетики розкрили таємницю "крижаної людини"

Укрінформ
Після проведення тривалих досліджень вченим вдалося розкрити таємницю походження Отці, альпійської "крижаної людини", яка була знайдена в Альпах.

Про це пише Science News.

Генетики проведи тривале дослідження і в підсумку повідомили деякі подробиці з життя Отці. За заявою вчених "крижана людина" хворіла на кліщовий бореліоз і не могла пити молоко, оскільки у неї була непереносимість цього молочного продукту. Більше того, вчені з'ясували, що Отці був схильний до інфаркту.

Учені провели тривале і копітке вивчення ДНК крижаної людини, щоб з'ясувати, чи живі його нащадки на даний момент і де жила його мати. Після тривалого аналізу вчені повідомили, що нащадки Отці жили в Тирольских Альпах. Вони були замкнутим народом і практично ніколи не покидали гір. Всі вони на сьогоднішній день вимерли. Це говорить про те, що нащадків Отці немає на Землі. Нагадаємо, що крижана людина була знайдена в 1991 році і спочатку вважалося, що це – загиблий альпініст, але після проведеного дослідження з'ясувалося, що мумії більше 5 тис. років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-