Як виглядають Google Glass нового покоління

Як виглядають Google Glass нового покоління

Фото
Укрінформ
В інтернет потрапили перші зображення нових окулярів Google Glass.

Про це повідомляє Медуза.

Фотографії опубліковані у блозі 9 to 5 Google.

«Нове покоління гарнітури отримало назву Enterprise Edition. Його передбачається використовувати для робочих цілей. Поширювати очки будуть через компанії групи Glass for Work, які займаються розробкою програмного забезпечення для окулярів. Швидше за все, пристрої не будуть доступні для масового користування.

У Google Glass Enterprise Edition додано процесор Intel Atom, покращену батарею, а також більш потужний приймач бездротового зв'язку. До пристрою додається зовнішня батарея, яка кріпиться до окулярів на магніті.

Новий чіп збільшив продуктивність гаджета, при цьому він повинен захищати окуляри від перегріву.

У Enterprise Edition буде більш грунтовний дизайн, який захистить пристрій від впливу води, пилу, осколків і інших дрібних частинок. Крім того, новий пристрій буде складатися.

Google Glass є гарнітурою для смартфонів, своєрідним натільним комп'ютером на базі Android від компанії Google. У пристрої використовується прозорий дисплей, який кріпиться на голову і знаходиться трохи вище правого ока, а також камера, здатна записувати відео високої якості.

Взаємодія Glass з користувачем здійснюється через голосові команди, жести, розпізнавані тачпадом, який розташований на дужці за дисплеєм, і систему передачі звуку з використанням кісткової провідності.

Фото: 9 to 5 Google

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-