До підтримки Сущенка долучилися футболісти-аматори команди Bandera Paris

До підтримки Сущенка долучилися футболісти-аматори команди Bandera Paris

Укрінформ
До підтримки незаконно засудженого в Росії журналіста Укрінформу Романа Сущенка долучилася українська футбольна команда Bandera Paris, яка є одним із лідерів міжнародного чемпіонату Парижа з футболу серед аматорів.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції.

Після проведення чергового матчу українські футболісти й активісти сфотографувалися із плакатами, де зображений Сущенко, та переслали фото Роману, його рідним, близьким і колегам. До акції також долучилися друзі України з інших команд, які беруть участь в аматорському футбольному турнірі у Парижі.

Читайте також: Сущенко відбуває покарання у місцях заслань польських патріотів — директор Укрінформу

Власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка на порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня 2016 року йому пред'явили звинувачення у шпигунстві.

Мосміськсуд 4 червня 2018 року засудив Сущенка до 12 років ув'язнення в колонії суворого режиму; 12 вересня Верховний суд Росії визнав це рішення "законним".

У листопаді минулого року ФСВП Росії повідомила посольству України в Москві, що Сущенка етапували в колонію №11 у Кіровській області (м. Кірово-Чепецьк, село Утробіно).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-