Ленокс Льюїс: Обов’язково приїду до Києва на конгрес WBC, раз мене запросив Кличко

Ленокс Льюїс: Обов’язково приїду до Києва на конгрес WBC, раз мене запросив Кличко

Відео
Укрінформ
Легенди світового боксу Ленокс Льюїс і колишній його суперник Віталій Кличко провели зустріч у Лондоні.

Мер Києва Віталій Кличко, який був почесним гостем "Вечора з Леноксом Льюісом", зазначив, що з радістю зустріне британського боксера і свого приятеля у Києві на конгресі Всесвітньої боксерської організації (WBC).

"Ми з Леноксом приятелюємо, спілкуємося, і я радий, що він відвідає Київ. Конгрес WBC – велика щорічна подія в світовому боксі і вперше вона відбудеться в Україні. До нашого міста приїдуть зірки боксу, промоутери, менеджери – ті, хто творив і творить історію світового боксу", - цитує Кличка kyivcity.gov.ua. 

Ленокс Льюїс зі свого боку підтвердив, що незабаром приїде до Києві на запрошення Віталія Кличка: "Віталій – мій друг, я його дуже поважаю. І обов’язково приїду незабаром до Києва, раз він мене запросив".

Відео зустрічі Кличка і Леннокса:

Як повідомляв Укрінформ, у Конгресі WBC, якій пройде в Києві з 30 вересня по 5 жовтня, візьме участь і потенційний суперник абсолютного чемпіона світу у важкій вазі українського боксера Олександра Усика британець Тоні Беллью. Також до Києва приїдуть мексиканець Хуліо Сезар Чавес та екс-абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі американець Ріддік Боу.

Читайте також: Боксер Головкін візьме участь у 56-му конгресі WBC у Києві

Усього до столиці України прибудуть близько 700 учасників зі 160 країн світу. Ініціатором проведення конгресу WBC у столиці України став "вічний" чемпіон WBC у суперважкій вазі, мер Києва Віталій Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-