Захисник: Сущенко дуже чекає українського омбудсмена

Захисник: Сущенко дуже чекає українського омбудсмена

Укрінформ
Громадський захисник журналіста Укрінформу Романа Сущенка Марк Фейгін у понеділок відвідав свого підзахисного, поговорив з ним про можливе відвідання українським омбудсменом Людмилою Денісовою і про голодування Олега Сенцова.

Про це Фейгін написав у Facebook.

"Тільки-но вийшов від Романа Сущенка з Лефортово. Він просить передати Олегу Сенцову, щоб він беріг себе і відмовився від голодування. Банальні слова тут ні до чого, і так все зрозуміло. Роман Сущенко передає українському омбудсмену Людмилі Денісовій слова підтримки і дуже просить усіх, від кого це залежить, допомогти їй добитися зустрічі з політв'язнем. Він теж її дуже чекає", - пише Фейгін.

Він також висловив свою думку, що "історія з недопуском Людмили Денісової до українських політв'язнів стає вже зовсім непристойною і безсовісною". На думку захисника, "Кремль, який самовдоволено тішиться Мундіалем, в кінець втратив вже сором, придумуючи ідіотські приводи для перешкоди Денісової".

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

Читайте також: Сущенку дозволили зустріч зі захисником

7 жовтня йому пред'явили обвинувачення в "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР Міноборони це спростували.

Мосміськсуд 4 червня оголосив вирок Сущенку - 12 років колонії суворого режиму. 5 червня була подана скарга на ухвалений вирок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-