Адвокат розповів про свідчення двох свідків у справі Сущенка

Адвокат розповів про свідчення двох свідків у справі Сущенка

Укрінформ
В Мосміськсуді, де тривають слухання щодо справи незаконно заарештованого в Москві кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, в середу відбувся допит двох свідків звинувачення.

Про це адвокат журналіста Марк Фейгін розповів кореспондентові Укрінформу.

«Хочу, наскільки це можливо, розповісти детальніше про сьогоднішній допит свідків, заявлених обвинуваченням. По-перше, двоюрідний брат Сущенка, людина 67 років. Нічого суттєвого він не сказав. Цікавіше з іншим свідком, фактично працював під керівництвом спецслужб. Досить швидко він став плутатися, давати суперечливі свідчення. Я попросив зачитати його свідчення під час досудового слідства. Після цього взагалі пішло "не знаю", "не пам'ятаю". Що називається "поплив", - пояснив Фейгін.

Читайте також: Адвокат допускає "несудові переговори" про долю Сущенка

Нагадаємо: власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому пред'явили звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР Міноборони це спростували.

Читайте також: Продовження арешту Сущенка свідчить про упередженість московського суду - МЗС

Мосміськсуд продовжив арешт Сущенка до 16 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-