Чийгоз привітав Сущенка з днем народження

Чийгоз привітав Сущенка з днем народження

Відео
Укрінформ
Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз привітав незаконно затриманого у РФ журналіста Укрінформа Романа Сущенка з днем народження.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Народ України, держава, влада - ми всі робимо все, що можливо, щоб тебе звідти вирвати. І повір мені, ось те, що ти там зараз мучишся, те, що ти зараз там відстоюєш - не тільки свою честь і гідність, а всього нашого народу, те, що ти жертвуєш собою, борешся... повір мені, тут все це цінують і чекають», - сказав Чийгоз.

Він підкреслив, що після повернення додому Сущенка гідно зустрінуть. «І весь той тягар у тебе піде за один день, повір мені. До скорої зустрічі, Романе!» - підсумував заступник голови Меджлісу.

Українського журналіста привітала і латвійська дисидентка, тричі засуджена за часів СРСР за свої політичні переконання, 95-річна Лідія Дороніна-Ласмане.

«Я вітаю Романа Сущенка з днем народження і дуже співчуваю, що він, як мені це дуже знайоме, сидить у російській в'язниці, обвинувачений у шпигунстві. Я в це не вірю, я вірю, що його скоро звільнять і що він продовжить свою роботу, тому що правда має перемагати», - підкреслила вона.

Фото: detector.media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-