У четвер Сущенка ознайомлять з остаточною психолого-психіатричною експертизою

У четвер Сущенка ознайомлять з остаточною психолого-психіатричною експертизою

Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін, який захищає незаконно утримується в Москві журналіста Романа Сущенка, розповів, що в четвер їх ознайомлять з психолого-психіатричною експертизою в остаточній редакції.

Про це він повідомив кореспондентові Укрінформу.

"Нагадую, що в четвер очікується слідча дія по справі Сущенка – нас ознайомлять з психолого-психіатричною експертизою в остаточній редакції. Ймовірно, це відбудеться в другій половині дня", - сказав Фейгін.

Читайте також: Україна закликала генсека ООН посприяти звільненню Сущенка

Він уточнив, що у зв'язку зазначеною подією відвідає свого підзахисного в Лефортово.

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенко, в порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було пред'явлено звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву. Подовжений у понеділок термін утримання Сущенка під вартою закінчується 30 листопада.

Читайте також: Сущенко був для Путіна як більмо на оці - німецький активіст

За словами Фейгіна, терміни закінчення слідства поки невідомі, так що вихід на розгляд справи в суді по суті затримується. Говорити детальніше про представлені слідчими «докази» захист не може, оскільки справа засекречена ФСБ.

Раніше повідомлялося, що в Укрінформі відкрилася фотовиставка до річниці арешту Сущенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-