Фейгін припустив, на кого Кремль обміняє Сущенка

Фейгін припустив, на кого Кремль обміняє Сущенка

Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін вважає, що Сущенка можуть обміняти на когось із кадрових розвідників РФ, які захоплені на Донбасі й сидять у київській тюрмі.

Про це він заявив у інтерв’ю газеті «Факти і коментарі».

«Висловлю свою суб'єктивну точку зору. Сущенко розроблявся і був заарештований для обміну на когось, хто зараз сидить у київській тюрмі (ми знаємо, що на Донбасі були захоплені в полон кадрові розвідники РФ), а може, і не лише в Україні», - сказав він.

На думку Фейгіна, ймовірність такого обміну – «50 на 50».

«Тут можна будувати найрізноманітніші версії, але відповідь ми отримаємо тільки тоді, коли Романа обміняють і ми побачимо, на кого або на що. Тоді і стане зрозуміло, навіщо вся ця «шпигунська» справа затівалася», - зазначив адвокат.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка порушуючи міжнародні правила затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

18 травня у Мосміськсуді у скарзі на продовження утримання під вартою Романа Сущенка до 30 червня було відмовлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-