Українські студенти проведуть у Брюсселі акції на підтримку Сущенка і Семени

Українські студенти проведуть у Брюсселі акції на підтримку Сущенка і Семени

Укрінформ
У день відкритих дверей Ради Євросоюзу українські студенти проведуть у Брюсселі акції на підтримку власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка та українського журналіста Миколи Семени.

Про це сказала завідувач сектора з медійних комунікацій та взаємодії із ЗМІ Міністерства інформаційної політики України Марина Соботюк під час презентації Укрінформу для міжнародних журналістів.

"У день відкритих дверей в Раді Євросоюзу шостого травня, коли там будуть близько 6 тисяч студентів, ми, ГО "Студент за кордоном" та представники МІП, проведемо акцію #Free Sushchenko", - сказала Соботюк.

За її словами, організатори планують показати акцію в прямій трансляції, зокрема на Facebook, щоб продемонструвати, що Україна в стінах Ради Євросоюзу підтримує свого журналіста, який є заручником Кремля.

Подібну акцію студенти влаштують і на підтримку українського журналіста Миколи Семени.

"Також ми зробимо акцію "Живі кордони України", в якій візьмуть участь 25 студентів з Інституту міжнародних відносин. Ми хочемо зобразити собою Україну, її кордони - нашої єдиної території: зі сходу на захід, з півночі на південь", - розповіла представник МІП по роботі зі ЗМІ Марина Соботюк.

Організатор акції - президент ГО "Студент за кордоном" Дмитро Булаєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-