У Києві відкрилася виставка фото та картин Сущенка

У Києві відкрилася виставка фото та картин Сущенка

Укрінформ
У Києві в Клубі Кабінету міністрів в понеділок відбулося урочисте відкриття виставки фоторобіт та картин власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

20 фоторобіт, які увійшли до експозиції, згруповані за кількома темами. Переважно це краєвиди: «Париж - місто вогнів», «Мости Парижа», «Весна в Парижі», «Дюна Піла», «Прованські дворики», а також фото з подій: «Зустрічі в «Нормандському форматі», «Тропічний карнавал у Парижі», «У повітрі», «Акції в Парижі».

Також в експозиції - фото, зроблені з картин, створених власкором Укрінформу, якого нині незаконно утримують в "Лефортово".

Незабаром виставку буде відкрито для всіх охочих.

У церемонії відкриття експозиції взяли участь міністри закордонних справ та інформаційної політики Павло Клімкін і Юрій Стець, перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко, представники дипломатичного корпусу, адвокат Романа Сущенка Марк Фейгін, дружина та донька ув'язненого журналіста,

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в "шпигунстві". Суд в Москві продовжив термін перебування під вартою до 30 квітня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-