Ситуація на фронті залишається складною – Зеленський

Ситуація на фронті залишається складною – Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив, що ситуація на фронті залишається складною, особливо на Донеччині.

Про це у своєму зверненні поінформував глава держави, передає кореспондент Укрінформу. 

«Ситуація на фронті залишається дуже тяжкою, особливо на Донецькому напрямку. І я дякую всім нашим воїнам, які витримують жорсткий тиск окупанта, які чітко й повно виконують завдання по захисту наших позицій. І які навіть у таких тяжких умовах, які на передовій зараз, дають Україні хороші новини», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Робимо все для якнайшвидшого отримання нашими воїнами сучасних танків

Він, зокрема, подякував 10-й гірській штурмовій бригаді за успішні контрнаступальні дії на Донеччині і бійцям 54-ї окремої механізованої бригади – за хоробрість і справжню українську стійкість у боях за Донбас.

«81-ша окрема аеромобільна бригада та 66-та окрема механізована бригада – я дякую вам, хлопці, за захист Луганщини та сталеву міцність! І окремо хочу відзначити наших нацгвардійців – 3-тю бригаду оперативного призначення Нацгвардії. Хлопців, які успішно «мінусують» ворожу авіацію на Донеччині. Дякую вам», - зазначив Президент.

Читайте також: Зеленський подякував Байдену за новий пакет оборонної допомоги на $2 мільярди

Він також подякував усім, хто воює за Україну, кожному і кожній, хто допомагає нам захищатися від окупанта, і усім, хто посилює наші міжнародні позиції й допомагає отримувати зброю для України.

Як повідомлялося, минулої доби російські загарбники, зазнаючи великих втрат, не припиняли наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-