СКУ представить на виставці у США ініціативу Energize Ukraine

СКУ представить на виставці у США ініціативу Energize Ukraine

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) вперше представить свою глобальну ініціативу Energize Ukraine на провідному міжнародному заході у сфері енергетики – конференції та виставці Distributech International, які відбудуться 7-9 лютого в Сан-Дієго (Каліфорнія, США).

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Ініціативу презентуватиме президент СКУ Павло Ґрод 8 лютого під час спеціального брифінгу «Актуальна інформація про електромережі України».

Зауважується, що завдяки Distributech International провідні енергетичні компанії світу дізнаються, як саме можна допомогти відновленню української енергетичної інфраструктури, що постраждала від російських ракетних ударів, та стати партнером цього проєкту СКУ.

За повідомленням, ініціативу СКУ Energize Ukraine підтримала компанія Clarion Events, Inc., про що вона оголосила 23 січня. Цю підтримку Clarion Events, Inc. надаватиме в рамках власної ініціативи Clarion Cares («Кларіон опікується») у партнерстві з енергетичними спільнотами через Distributech International, а також Powergen International, що також пройде в лютому.

Читайте також: СКУ запустив маркетплейс, де можна придбати спорядження для захисників України

«Із задоволенням оголошуємо про наше партнерство та підтримку Energize Ukraine через ініціативу Clarion Cares. Разом з енергетичними спільнотами […] ми прагнемо допомогти збирати та робити грошові пожертви та пожертви електрообладнання через глобальну коаліцію, організовану Світовим конгресом Українців», – сказала Дезірі Гансон, виконавчий віцепрезидент Clarion Events, Inc.

Президент СКУ Павло Ґрод додав, що підтримка Clarion Cares та енергетичної спільноти є надзвичайно важливою, і подякував Clarion Events за їхню щедрість і співчуття.

Читайте також: Президент СКУ назвав основну мету української діаспори у 2023 році

«Звичайні громадяни України залишаються без світла, тепла та води. Температура значно нижче нуля. Пенсіонери заблоковані у своїх квартирах, оскільки ліфти не працюють. Люди загинуть, якщо ми не допоможемо Україні негайно відновити її електроенергетичну інфраструктуру», – сказав він.

Energize Ukraine – глобальна ініціатива Світового конгресу українців, спрямована на негайну допомогу українській державі у відновленні енергетичної інфраструктури, що була зруйнована безжальними масованими ракетними атаками Росії, які пошкодили понад 40% інфраструктури України.

Нагадаємо, 25 січня президент Світового конгресу українців Павло Ґрод і голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький підписали меморандум про співпрацю у рамках ініціативи СКУ Energize Ukraine.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-