Київстар відкриває «пункти незламності» в Ірпені, Миколаєві та Запоріжжі

Київстар відкриває «пункти незламності» в Ірпені, Миколаєві та Запоріжжі

Фото
Укрінформ
Мобільний оператор  «Київстар» облаштує для українців «Простори тепла» з безкоштовним доступом до Wi-Fi, станціями для підзарядки гаджетів, зонами відпочинку та гарячими чаєм і кавою. Перший простір уже запрацював у місті Ірпінь Київської області, наступні згодом відкриють у Миколаєві та Запоріжжі.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі компанії.

«Щороку у зимовий період Київстар намагався створити святкову атмосферу, аби  подарувати українцям гарний настрій та душевне тепло. Але зараз перед усією країною стоять зовсім інші виклики, тому замість звичних інтерактивних зон ми створили «Простори тепла», аби кожен міг зігрітися та залишатися на зв’язку із близькими», - зазначає керівник департаменту маркетингових комунікацій Київстару Юрій Чорненький.

Він зазначив, що компанія розмістить такі пункти у трьох містах України для підтримки та допомоги місцевим жителям, які були звільнені від окупації або живуть під постійними обстрілами ворога.

Простори створені за аналогією державних «пунктів незламності» та розміщені у затишних купольних тентах. Для безперебійного живлення локації працюють від генератора та забезпечені стабільним інтернетом. Також простори обладнані обігрівачами та мають станції підзарядки на велику кількість гаджетів з розетками. Відвідувачі можуть розміститися у комфортній зоні відпочинку з теплими напоями, а діти - знайти для себе розваги у спеціальній зоні.

Крім цього, у «Просторах тепла» організовуватимуть зустрічі з психологами для підтримки емоційного стану відвідувачів. Наступна зустріч з експертом у Ірпені відбудеться 4 лютого о 12:00.

Читайте також: Волонтери разом із Київстаром передали мільйон гривень на теплі речі літнім людям

«Простір тепла» у м. Ірпінь працює щодня, з 10:00 до 20:00,  у сквері по вулиці Соборній, навпроти входу в готель «Ірпінь».

Незабаром такі пункти буде відкрито також у Миколаєві та Запоріжжі. Про дати, час та адреси роботи «Просторів тепла» Київстар інформуватиме на офіційних сторінках у соціальних мережах.

Як повідомлялось, Київстар - найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на червень 2022 року обслуговував 24,4 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G.

Компанія активно допомагає абонентам, суспільству і країні долати складності військового часу, власним коштом підключає до швидкісного інтернету бомбосховища і модульні будинки для переселенців. За 2022 рік Київстар перерахував благодійним фондам 130 млн грн допомоги на гуманітарні потреби і надав абонентам безкоштовних послуг і бонусів у сумі, еквівалентній 577 млн грн.

Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-