На кордоні з Польщею через акції протесту вантажівки стоять у заторах

На кордоні з Польщею через акції протесту вантажівки стоять у заторах

Укрінформ
У пункті пропуску «Хребене – Рава-Руська» на українсько-польському кордоні відмічається збільшення вантажних транспортних засобів, а у пункті «Дорогуськ – Ягодин» спостерігається сповільнення пропуску вантажних транспортних засобів в обох напрямках через проведення акцій протесту на території Польщі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Як повідомлялось учора, за інформацією представників прикордонної варти Республіки Польща 2 та 3 лютого 2023 року на під’їзних дорогах до пунктів пропуску «Корчова – Краківець», «Медика – Шегині», «Хребене – Рава-Руська» та «Дорогуськ – Ягодин» з боку Польщі заплановано проведення акцій протесту жителями прилеглих до кордону населених пунктів.

«Станом на сьогодні пропускні операції у пунктах пропуску «Корчова – Краківець» та «Медика – Шегині» здійснюються ритмічно, пункти пропуску функціонують у звичайному режимі», - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Харківщина: голова ДПСУ перевірив, як облаштували підрозділи на кордоні з рф

Прикордонники зазначили, що водночас у пункті пропуску «Хребене – Рава-Руська» відмічається певне збільшення вантажних транспортних засобів, які очікують на виїзд до Польщі, що зумовлено ритмічністю роботи пункту пропуску через проведення акцій на території Польщі. Пропуск інших категорій транспорту здійснюється без затримань.

У пункті пропуску «Дорогуськ – Ягодин» спостерігається сповільнення пропуску вантажних транспортних засобів в обох напрямках. Поряд з цим, черга перед пунктом пропуску з ваговозів суттєво не збільшилась.

Громадян, які планують перетин українсько-польського кордону, просять врахувати дану інформацію.

Як повідомляв Укрінформ, Держприкордонслужба попередила подорожуючих про можливі складнощі при перетині кордону в деяких пуктах пропуску з Польщею через акції протесту з боку РП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-