На півночі посилено охороняють об’єкти критичної інфраструктури від диверсантів - Наєв

На півночі посилено охороняють об’єкти критичної інфраструктури від диверсантів - Наєв

Відео
Укрінформ
Охорона об’єктів критичної інфраструктури у Північній операційній зоні здійснюється за посиленим варіантом.

Про це заявив командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв у контексті заходів протидії проникнення ворожих диверсійно-розвідувальних груп на об’єкти критичної інфраструктури, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу командування ОС

«На даний час охорона та оборона державних об’єктів критичної інфраструктури у Північній операційній зоні здійснюється за посиленим варіантом. Для відбиття можливого проникнення озброєних військових груп противника на територію України на основних маршрутах можливого руху облаштовані вогневі опорні пункти, а також організована взаємодія з підрозділами всіх Сил оборони щодо порядку оповіщення у разі виявлення диверсійно-розвідувальних груп противника», - зазначив Наєв.

Читайте також: У разі збільшення загрози з боку білорусі ЗСУ задіє резерви — Наєв

За його словами, щоденно на ділянках відповідальності виставляються посилені прикордонні наряди, здійснюється моніторинг прилеглої території з використанням безпілотної авіації, ведеться постійне спостереження за повітряною ситуацією всіма засобами протиповітряної оборони.

«Крім того, проводяться заходи із додаткового інженерного облаштування позицій та нарощування інженерного обладнання», - підкреслив командувач ОС.

Читайте також: Сили оборони біля кордону з білоруссю відпрацювали затримання ворожої ДРГ

Як повідомлялося, на півночі України створено 19 груп мобільних груп протиповітряної оборони на базі позашляховиків для захисту об'єктів критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-