Старшокласників з Лисичанська росіяни вивозять до Татарстану

Старшокласників з Лисичанська росіяни вивозять до Татарстану

Укрінформ
Одинадцятикласників з тимчасово захопленого Лисичанська Луганської області російські загарбники вивезли до Татарстану, нібито для підготовки та здачі єдиного іспиту.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

"Ворог вивозить українських старшокласників з Луганщини аби ті складали шкільні іспити на території росії, повідомляє Центр національного спротиву. Так, з Лисичанська депортовано 50 11-класників нібито для підготовки та здачі єдиного іспиту. Всіх їх вивезли до Єлабуги (республіка Татарстан). Батьки залишилися у рідному місті", - ідеться у повідомленні.

Єдиний мобільний оператор, який діє у тимчасово окупованих районах Луганщини, відключив абонентам мобільний інтернет. Днями було оголошено, що його вберуть з усіх тарифних планів із 11 лютого через розпорядження влади загарбників.

Однак, за словами місцевих, мобільний інтернет зник в регіоні вже вчора. Ціни на тарифи без послуги інтернету не зменшуватимуть.

"Таким чином росіяни намагаються приборкати партизанських рух, аби жителі області не повідомляли про рух техніки окупантів та не спілкувалися з рідними, які перебувають у безпечних регіонах України і можуть читати та дивитись у ЗМІ оперативні новини з фронту", - зазначили в ОВА.

Генпрокурор рф, перебуваючи у кремлі, наголосив на недопущенні неправомірного відчуження нерухомості у так званих "нових суб'єктах" рф.

"Це сталося на фоні заселень військових і колаборантів у чужі квартири в Лисичанську, Рубіжному, Сєвєродонецьку, мародерства в домівках, що залишилися порожніми. Відчужувати не можна, без дозволу жити та присвоювати майно, виявляється, дозволено", - в ОВА.

Читайте також: Загарбники відключили на Луганщині мобільний інтернет

Як повідомляв Укрінформ, за інформаціє Генерального штабу Збройних сил України, ворог, зазнаючи великих втрат, не припиняє наступальних дій на Лиманському та Бахмутському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-