Ворог намагається розширити географію наступу на Лиманському напрямку — Міноборони

Ворог намагається розширити географію наступу на Лиманському напрямку — Міноборони

Укрінформ
На Сході тривають жорстокі бої, російська армія робить потужні спроби прорвати оборону ЗСУ, зокрема на Лиманському напрямку.

Про це повідомила у Телеграмі заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передає Укрінформ.

«Ворог намагається розширити географію наступу на Лиманському напрямку. Робить потужні спроби прорвати нашу оборону. Попри великі втрати російські загарбники продовжують наступальні дії також на Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському напрямках», - зазначила Маляр.

За її словами, таким чином російські війська активно намагаються вийти на кордони Донецької та Луганської областей. Проте українські воїни захищають кожен сантиметр землі в умовах переваги ворога у кількості бійців та кількості озброєння, відбивають атаки і намагаються втримати оборону.

Читайте також: Ворог активно веде розвідку, на окремих напрямках готується до наступу

“Все за таких умов є успіхом - адже ми використовуємо наші сили і ресурси по максимуму та навіть більше. І кожен день опору, позбавлення ворога можливості розосередити сили, знищення його техніки та особового складу - це ще один героїчний день, який наближає нас до перемоги. Навіть коли не все одразу вдається і потрібен час”, - наголосила Маляр.

Як повідомлялося, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що керівництво росії прагне залучити до війська якомога більше людей, тому бажає “відзначитися” хоча б якоюсь перемогою до річниці повномасштабного вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-