Миколаїв завдяки міжнародній допомозі отримав 13 мобільних котелень

Миколаїв завдяки міжнародній допомозі отримав 13 мобільних котелень

Укрінформ
ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» отримало 13 мобільних модульних котелень на паливних пелетах завдяки міжнародній технічній допомозі Управління Організації Об'єднаних Націй з обслуговування проєктів (ЮНОПС).

Про це повідомляє ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«13 мобільних модульних котелень, потужністю 0,5 МВт кожна, були закуплені ЮНОПС у ТОВ «Ніктеплосервіс» та ТОВ «Альмера» і передані Миколаївській міській раді для потреб громади. Вони допоможуть пройти поточний опалювальний сезон в умовах війни та наступні опалювальні періоди, забезпечивши теплом соцсферу, зокрема медичні та освітні заклади», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що перевагою таких модульних котелень є їхня мобільність у використанні та робота на паливних пелетах. Котельні слугуватимуть додатковим джерелом генерації, що дозволить значно скоротити використання природного газу. При аварійних ситуаціях вони стануть резервним джерелом теплопостачання, що дозволить безперебійно забезпечити опаленням заклади соцсфери міста та житлові будинки.

«Наразі вже визначено локації, де розташовуватимуться модульні котельні. Три з них ми будемо обслуговувати у Снігурівці, яка довгий час була в окупації, і після росіян там не залишилося нічого. У Миколаєві модульні котельні дадуть змогу економити природний газ», — стверджує директор Миколаївоблтеплоенерго Микола Логвінов.

Варто зазначити, що це підприємство є одним із двох, що забезпечують теплом місто Миколаїв.

Читайте також: Діаспора відправила з Канади в Україну півтори сотні генераторів

ЮНОПС — спеціалізована агенція ООН, що працює більш ніж у 65 країнах. Головною метою діяльності є впровадження проєктів, спрямованих на надання гуманітарної підтримки, створення кращих умов для людей, сприяння сталому розвитку, миру та безпеці.

Як повідомлялося, на Миколаївщині з початку російського вторгнення пошкоджено понад 15,8 тисячі цивільних об'єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-