У Львові суд продовжив засідання щодо апеляції мера Чернігова Атрошенка

У Львові суд продовжив засідання щодо апеляції мера Чернігова Атрошенка

Укрінформ
Львівський апеляційний суд продовжив розгляд оскарження ухвали Яворівського районного суду у справі мера Чернігова Владислава Атрошенка, якого звинуватили в адмінпорушенні та відсторонили на рік від посади. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Засідання Львівського апеляційного суду розпочалося з допиту свідка - водія міського голови Чернігова Олександра Коробка. Саме він поїхав на Tesla Model X, яка належить дружині Атрошенка, за кордон й повернувся на службовій Toyota Camry. Свідок виступає від сторони захисту.

Підтримати Атрошенка приїхали мери різних міст України та народні депутати. Зокрема, як і минулого засідання, прибули міські голови Києва Віталій Кличко, Львова - Андрій Садовий, Дрогобича - Тарас Кучма.

Читайте також: Суд не відсторонив мера Полтави - прокуратура подає апеляцію

Як повідомляв Укрінформ, 7 грудня 2022 р. Яворівський суд Львівської області виніс рішення про те, що чиновник діяв в умовах реального конфлікту інтересів, та визнав Атрошенка винним в адміністративному правопорушенні, передбаченому ч. 1 та 2 статті 172—7 КУпАП. Рішенням суду на міського голову наклали штраф у розмірі 6 800 гривень та на рік позбавили права обіймати посади, пов’язані з виконанням функцій держави.

Фото: Людмила Гринюк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-