Хакери показали на екранах в російському Ермітажі повідомлення про злочини у Бучі

Хакери показали на екранах в російському Ермітажі повідомлення про злочини у Бучі

Укрінформ
В одному з найбільших у світі художніх і культурно-історичних музеїв -Ермітажі, в російському санкт-петербурзі, на електронні табло вивели інформацію «про події в українській Бучі».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Фонтанка.

«29 січня 2023 року в Державному Ермітажі було виявлено незаконне втручання у системи музею, внаслідок якого у роботі інформаційних табло стався збій», – визнали в адміністрації закладу.

Також там уточнили, що проблему було швидко виявлено відповідальними службами музею. За цим фактом Ермітаж звернувся до правоохоронних органів.

«Музей працює у звичайному режимі, перешкод у прийомі відвідувачів немає. Фахівці музею займаються відновленням штатної роботи інформаційних табло», - додала адміністрація музею.

Читайте також: Хакери «злили» у відкритий доступ вихідні коди Яндекса

Раніше 29 січня близько 16-ї години невідомі хакери вивели на екрани електронних табло музею інформацію про події в українській Бучі.

Як повідомляв Укрінформ, на початку квітня Ірпінь, Буча, Бородянка та вся Київська область були визволені від російських загарбників. У визволених містах та селах зафіксовані масові вбивства загарбниками цивільних. У містах знищені житлові будинки та інфраструктура.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-