Як у Криму підключитися до українського телебачення - пояснення Мінреінтеграції

Як у Криму підключитися до українського телебачення - пояснення Мінреінтеграції

Укрінформ
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій спільно із Збройними силами України розробило інструкцію, як дивитися українське телебачення у тимчасово окупованому Криму.

Як передає Укрінформ, про це Мінреінтеграції повідомляє у Телеграмі.

«Громадяни України, які проживають у тимчасово окупованому Криму й хочуть переглядати українські канали, можуть спробувати кілька способів підключення до них», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найпростіше – це налаштувати свої супутникові приймачі на автопошук і знайти бажані канали. Якщо такий варіант не спрацював – можна спробувати відкалібрувати тарілки супутникового зв’язку на прийом сигналу. Для цього краще звернутися по допомогу до компетентних фахівців.

Переглядати українське ТБ також можна через інтернет, скориставшись VPN-сервісами. Підключення з українських IP-адрес дозволить безплатно дивитися основні новини та розважальні канали, які транслюються на безкоштовних платформах онлайн-телебачення (Megogo, 1+1 video, YouTV тощо).

Читайте також: Суспільному мовленню - шість років

До того ж VPN дозволяє маскувати від інтернет-провайдера місце перебування користувача. Достатньо зробити декілька кроків: створити обліковий запис на сторінці обраного VPN-сервісу; завантажити файли додатка й провести їх інсталяцію, а після – авторизуватися; відкрити додаток VPN і натиснути кнопку «Підключення». Сервіс автоматично почне свою роботу, з’єднавшись із віртуальним сервером. Також можна самостійно обрати країну у списку серверів; під час роботи VPN у пошуковому рядку браузера необхідно прописати назву обраної української платформи онлайн-телебачення.

Детальне роз’яснення щодо підключення до AtlasVPN- та EspressVPN-сервісів Мінреінтеграції підготувало разом із Військами зв’язку та кібербезпеки Збройних сил України. Ознайомитися з детальною інструкцією можна за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-