Резніков: Питання додаткової мобілізації поки не стоїть, людей достатньо - потрібна зброя

Резніков: Питання додаткової мобілізації поки не стоїть, людей достатньо - потрібна зброя

Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що наразі не стоїть питання додаткової мобілізації, оскільки у Збройних силах України достатньо людей, але потрібна зброя.

Про це він сказав у ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

“Я можу сказати так: в нас певні організаційні заходи вже робляться за рішенням Генерального штабу, все це в доповіді було і під контролем Верховного Головнокомандувача, Президента України, але говорити сьогодні, станом на цей момент, що нам потрібна додатково мобілізація - питання поки що так не стоїть. У нас достатньо сьогодні людей у Збройних силах України і взагалі - у секторі безпеки й оборони. Нам що потрібно — ми цього не приховуємо, і західним партнерам кажемо, нам потрібна зброя. Зброя і ще раз зброя. Починаючи від артилерії, снарядів до цієї артилерії, броньованих автомашин, танків, літаків, всього. І партнери знають цей наш перелік для того, щоб наші хлопці та дівчата могли бути на фронті більш успішними, ефективними, як ми це вже демонструємо 9 місяців”, - наголосив Резніков.

Він нагадав про успіхи українських захисників та захисниць на фронті упродовж війни, і зауважив, що “партнери сьогодні дуже сильно хочуть бути і далі партнерами в цій перемозі”.

Читайте також: Кулеба: Розмова щодо систем Patriot просувається зі швидкістю танка, тому займає час

“І вони навпаки вболівають за нас, і вони мені на кожній зустрічі чітко кажуть: Олексію, ми пишаємося і ви нас надихаєте, і ми будемо з вами до завершення цієї війни, до вашої перемоги, чого б нам це не було варто. Тобто вони свої ці рішення вже прийняли. І саме головне — населення цих країн підтримує такі настрої їх урядів”, — підкреслив Резніков.

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, чим продовжила військову агресію, що триває з 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-