У білорусі заявили про перевірку боєготовності збройних сил

У білорусі заявили про перевірку боєготовності збройних сил

Укрінформ
У збройних силах білорусі розпочалися планові заняття з бойової готовності.

Про це повідомляє міністерство оборони країни у Телеграмі, передає Укрінформ.

Зазначається, що заходи проводяться відповідно до плану підготовки за призначенням після чергового призову на військову службу та освоєння новим поповненням програми початкової військової підготовки.

Загальна спрямованість занять полягає у проведенні комплексу послідовних тренувань з усіма категоріями військовослужбовців, підрозділами, військовими частинами, з'єднаннями, органами військового управління, йдеться у повідомленні відомства.

«Основна мета – підтримка бойової та мобілізаційної готовності на необхідному рівні, підвищення злагодженості органів військового управління, вдосконалення практичних навичок командирів та навчання особового складу діям у різних умовах обстановки», – наголошується у заяві.

Читайте також: Розконсервування зброї і психологічний тиск: Денисенко назвав можливу мету візиту шойгу до білорусі

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони росії сергій шойгу прибув 3 грудня до мінська на переговори з міністром оборони білорусі віктором хреніним з військового і військово-технічного співробітництва.

В українській розвідці запевнили, що спостерігають за переміщенням підрозділів рф. Воно відзначається, насамперед, до Ростовської, Білгородської області та через територію тимчасово окупованого Криму до Херсонської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-